ÜZLET - SZERVIZ

FEHÉRVÁR GSM - Si-Lu Car Kft.
H-8000 Székesfehérvár,
Palotai út 4.
tel: +36 (20) 398 3656
fax: +36 (70) 263 7643
info@fehervargsm.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00 - 15:00 Szombat: 9:00 - 12:00

Műszaki cikkek

Onkyo SC-670 MK II Állóhangfal
Fizetendő ára 60 000 Ft
imgempty
Harman / Kardon Házimozi hangfal
Fizetendő ára 65 000 Ft
imgempty
Technics SU-V300 strereo erősítő
Fizetendő ára 25 000 Ft
imgempty

 


Logisztikai partnerünk


 ÜZLETI, GARANCIÁLIS FELTÉTELEK
Oldalunk nem webáruház, a megfelelő tájékozódást segíti elő!

Áraink változhatnak, tájékoztató jellegűek, minden esetben pontosítani kell az aktuális vételárat!

Új készülékekből nem tartunk minden típust üzletünkben, megrendelésre szállítjuk
1-2 munkanap alatt központi raktárból!

>>> Nincs lehetőség: <<<

online / utánvételes rendelés leadására, részletfizetésre, zálogosításra, bankkártyás fizetésre


Fehérvár GSM Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Hatályos: 2019.12.11–től.

Az eladó üzlet neve: Fehérvár GSM Mobiltelefon Szaküzlet és Szerviz
Képviselője:
Si-Lu Car Kft.
Székhelye:
H-8000 Székesfehérvár, Csapó utca 6. 2/4.
Telephely üzletének címe: H-8000 Székesfehérvár, Palotai út 4.
Cégjegyzékszáma: 07-09-027755
Adószáma:
25832703-1-07
Számlavezető:
Erste Bank Hungary Zrt. - 11600006-00000000-81925980
Szerződés nyelve:
Magyar
Fizetési módok: Készpénz (HUF)

Ügyfélszolgálat Telefonon:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00, Szombat: 9:00 - 12:00
+36 (22) 313 252, +36 (20) 398 3656
E-mail cím:
info[kukac]fehervargsm.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megt

A vásárló a kifogásaival, panaszaival az alábbi szervezetekhez fordulhat:

1. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője
8000 Székesfehérvár, Városház tér 1.
Tel.: +36(22) 537-200
2. Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala
Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály
Fogyasztóvédelmi Osztály
8000 Székesfehérvár, Piac tér 12-14.
Tel.: +36(22) 501-751
3. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – Fogyasztóvédelem Székesfehérvári Járása
8000 Székesfehérvár, Honvéd utca 8.
Tel.: +36 (22) 795-750
4. Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság Háza
8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Tel.: +36(22) 510-310
A vásárlók könyve az üzletben az Ön rendelkezésére áll!
-
ÁRAK

Áraink a megtekintés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket oldalunkon a termékek mellett találnak.
Az oldalunkon feltüntetett termékek árai nettó árak, melyek 0%-os ÁFA tartalommal rendelkeznek. Az általános forgalmi adóról szóló törvény XVI. fejezet 2. alfejezetének értelmében jogosultak vagyunk a különbözeti adózás* szerint adózni. Ezen szempontok alapján is számlázunk, így a kifizetett összeg költségként elszámolható, de ÁFA visszaigénylésre nem jogosít. (ezért ez 0 %-os áfatartammal rendelkezik).
Egyéb tartozékaink, kiegészítőink, szervizszolgáltatásaink is 0%-os ÁFA tartalommal bírnak.

* Vannak olyan  készülékeink amik jogi értelembe véve 0 perces használtként kerülnek forgalomba, de minden esetben fizikailag új készülékekről beszélünk. (ezeket a készülékeinket használt 0-percesként tüntetjük fel oldalunkon.)

A SZERZŐDÉSES JÓTÁLLÁSRA VONATKOZÓ TUDNIVALÓK

A Fehérvár GSM üzlet a vásárló felé közvetlen jótállást vállal azért, hogy az általa vásárolt mobiltelefon és annak tartozékai (továbbiakban: a "Termék") a vásárlás dátumától számított az alább megjelölt határidőig jótállást vállal. A garancia időtartalma EU garancia esetén 1 év. HU Magyar gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően. A gyártói garanciát, a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni.

a) A jótállási jegyről:
- Ön a jótállási igényét a vásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel, példányával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy gondosan őrizze meg.
- Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni.

A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

b) A jótállási és javítási határidőről:
- A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A garancia időtartalma EU garancia esetén 1 év, HU Magyar gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően.
- A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.

c) A javításról:
A meghibásodott készülékek javítását szakszerviz végzi. A javítási idő az átvételtől számított max. 15 munkanap. A javítási idő alatt cserekészüléket biztosítani nem tudunk. A javításhoz csak új alkatrész használható fel. A javítás következtében a termék értéke, használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerűen használt termékekhez képest nem csökkenheti.
Ha a javítás során kiderül, hogy a bejelentett hiba nem hardver eredetű (helytelen kezelés, vírus okozta), úgy cégünk fenntartja a jogot magának, hogy a mindenkori rezsióradíjat számítsa fel.
Javításhoz általában a komplett alapgépet kell a szervizbe behozni (Eredeti csomagolásban, tartozékokkal. Cégünkkel történő előzetes egyeztetés alapján ettől el lehet térni.)

d) A javítás helyéről:
Az 1 év EU garanciás termékeknél a jótállási (és szavatossági) igényt Cégünk vállalja. A meghibásodott készülékek javítását szakszerviz végzi. A meghibásodott mobiltelefon készüléket kérjük a 8000 Székesfehérvár, Palotai út 4. szervizközpontunk címére eljuttatni. Kérjük, egyeztessen időpontot a +36-20-398-36-56-os telefonszámon vagy e-mailben a szerviz[kukac]fehervargsm.hu címen. A futárszolgálattal illetve postával érkezett készülékeket abban az esetben vesszük át, ha a csomagolás sérülésmentes. A termék oda- visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodni. A futárszolgálat illetve postai költségek minden esetben a vásárlót terhelik utánvétes csomagot, nem veszünk át! A HU gyártói garanciát a mobiltelefon meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni.

MIRE NEM VONATKOZIK A JÓTÁLLÁS?

A szerződéses jótállás nem terjed ki azokra a károkra, amelyek a karbantartás hiányából, illetéktelen beavatkozásból, változtatásokból, nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból vagy illetéktelenül végzett javításokból erednek.
A jótállás nem terjed ki, többek között, a további hibákra vagy károkra:
1. a Termék rendeltetésének nem megfelelő illetve nem szokásos használatából eredő meghibásodásokra és károkra;
2. a helytelen használatból, balesetből vagy hanyagságból eredő meghibásodásokra és károkra és a nem kompatibilis eszközökhöz történő rákötés esetén;
3. a helytelen kipróbálásból, használatból, karbantartásból, üzembe helyezésből, módosításból, jogosulatlan vagy módosított, illetve megváltoztatott szoftver-alkalmazásból eredő hibákra vagy károkra;
4. az antenna károsodására vagy törésére, kivéve, ha azt anyag- vagy gyártási hiba okozta;
5. azokra a Termékekre, amelyeket, a teljesítményüket károsan befolyásoló módon szereltek szét és javítottak meg, illetve oly módon, amely nem teszi lehetővé a készülék megfelelő vizsgálatát és bármilyen jótállási igény igazolását, kivéve, ha javítás a Gyártó szakszervizében történt;
6. a mobiltelefon szolgáltatás terjedelmével, lefedettségével, elérhetőségével, minőségével vagy a mobil szolgáltató által üzemeltetett rendszer működéséből eredő károkra és hibákra;
7. nedvesség, folyadék vagy ráöntött élelmiszer következtében jelentkező hibákra és károkra;
8. a Termék vezérlőegységéhez tartozó vezeték megnyúlására, a letört modemfülre;
9. a rendeltetésszerű használat során bekövetkező karcolásokra vagy egyéb károsodásokra a készülék felületén,
10. a bőrtokra
11. az ideiglenes jelleggel bérelt Termékekre;
12. a rendszeres karbantartás vagy a rendeltetésszerű használat során elkopott alkatrészekre.

MEGJEGYZÉS, FONTOS TUDNIVALÓK:
Határozottan felhívjuk az Önök figyelmét arra, hogy a forgalmazott termékeink általuk elképzelt feladatra való alkalmatlansága, (mint például: rádióhallgatás, Mp3 funkciók, játékok, letöltések, MMS, GPRS, GPS, e-mail, aktiválások, beállítások memória kártya kompatibilitása, illetve a készülék gyorsasága stb.), illetve az ezekkel kapcsolatos elégedetlenségek nem tartoznak a jótállási kötelezettség körébe. Minden tulajdonba vétel előtt biztosítjuk a legszélesebb körű tájékozódási lehetőséget. MMS, GPRS, e-Mail, HSDPA, TV funkciók működéséről, illetve ennek lehetőségéről beállításokról kérjük, érdeklődjön szolgáltatójánál.
A GPS funkcióval rendelkező készülékeknél, csak abban az esetben tudjuk vállalni a javítást amennyiben legális szoftver van a készüléken.
Tisztelt Vásárlónk kérjük, hogy készülékén ne frissítsen szoftvert, mert az meghibásodásokkal járhat mely garanciavesztést von maga után! Bizonyos modellek automatikusan felkínálják ezt a lehetőséget, amennyiben nincs rá szüksége, kapcsolja ki ezt a funkciót.
Az Android, Microsoft, Apple termékek tapasztalataink alapján biztonsággal frissíthetőek, ezeknél a típusoknál ne vegye figyelembe a fent leírtakat.
A készülékhez használt újratölthető akkumulátor beszédideje, készenléti ideje és teljes élettartama a használat körülményeitől és a hálózati konfigurációtól függ. Az akkumulátortól, mint fogyóeszköztől a vonatkozó műszaki paramétereknek megfelelően, a vásárlás idejétől számított első hat hónapon belül, legfeljebb 200 töltésig várhat optimális teljesítményt (Optimális Teljesítményi Idő). Az újratölthető akkumulátorokra vonatkozó garancia érvényét veszíti, ha (1) az akkumulátort nem a Gyártó által az akkumulátor töltésére jóváhagyott töltőben töltik fel, (2) az akkumulátoron levő zár fel van törve vagy látszik, hogy az akkumulátort felnyitották, (3) az akkumulátort nem a specifikációja szerinti mobiltelefonnal, hanem más készülékkel együtt használták. A működtetési feltételektől és az ön használati szokásaitól függően, a tartozékok elhasználódása és megrongálódása léphet fel, beleértve a Termékek burkolatát, festését, összeszerelését, pót-összeszerelését, kijelzőjét és billentyűzetét, valamint a nem eredeti konfiguráció részeit, képező tartozékokat érintő műszaki problémákat. A Fehérvár GSM nem biztosít ingyenes jótállási szolgáltatást az elhasználódás folytán bekövetkezett hibákért és az elhasználható termékek, mint pl. az akkumulátorok Optimális Teljesítményi Időn túl történő használatáért.

 

MmJkZ