ÜZLET - SZERVIZ

FEHÉRVÁR GSM - Si-Lu Car Kft.
H-8000 Székesfehérvár,
Palotai út 4.
tel: +36 (20) 398 3656
fax: +36 (22) 313 252
info@fehervargsm.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00 - 18:00 Szombat: 9:00 - 12:00

Műszaki cikkek

JBL TLX 181 Állóhangfal
Fizetendő ára 90 000 Ft
imgempty
Jamo Power 120 Hangfalpár
Fizetendő ára 40 000 Ft
imgempty
Jamo Compact 90 Hangfalpár
Fizetendő ára 25 000 Ft
imgempty

 


Logisztikai partnerünk


 

 

10 % kedvezményt biztosítunk

szervizszolgáltatásaink árából


 ÜZLETI, GARANCIÁLIS FELTÉTELEK
Oldalunk nem webáruház, a megfelelő tájékozódást segíti elő!

Áraink változhatnak, tájékoztató jellegűek, minden esetben pontosítani kell az aktuális vételárat!

Új készülékekből nem tartunk minden típust üzletünkben, megrendelésre szállítjuk
1-2 munkanap alatt központi raktárból!

>>> Nincs lehetőség: <<<

online / utánvételes rendelés leadására, részletfizetésre, zálogosításra, bankkártyás fizetésre


Fehérvár GSM Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Hatályos: 2019.12.11–től.

Az eladó üzlet neve: Fehérvár GSM Mobiltelefon Szaküzlet és Szerviz
Képviselője:
Si-Lu Car Kft.
Székhelye:
H-8000 Székesfehérvár, Csapó utca 6. 2/4.
Telephely üzletének címe: H-8000 Székesfehérvár, Palotai út 4.
Cégjegyzékszáma: 07-09-027755
Adószáma:
25832703-1-07
Számlavezető:
Erste Bank Hungary Zrt. - 11600006-00000000-81925980
Szerződés nyelve:
Magyar
Fizetési módok: Készpénz (HUF)

Ügyfélszolgálat Telefonon:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00, Szombat: 9:00 - 12:00
+36 (22) 313 252, +36 (20) 398 3656
E-mail cím:
info[kukac]fehervargsm.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megt

A vásárló a kifogásaival, panaszaival az alábbi szervezetekhez fordulhat:

1. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője
8000 Székesfehérvár, Városház tér 1.
Tel.: +36(22) 537-200
2. Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala
Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály
Fogyasztóvédelmi Osztály
8000 Székesfehérvár, Piac tér 12-14.
Tel.: +36(22) 501-751
3. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – Fogyasztóvédelem Székesfehérvári Járása
8000 Székesfehérvár, Honvéd utca 8.
Tel.: +36 (22) 795-750
4. Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság Háza
8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Tel.: +36(22) 510-310
A vásárlók könyve az üzletben az Ön rendelkezésére áll!
-
ÁRAK

Áraink a megtekintés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket oldalunkon a termékek mellett találnak.
Az oldalunkon feltüntetett termékek árai nettó árak, melyek 0%-os ÁFA tartalommal rendelkeznek. Az általános forgalmi adóról szóló törvény XVI. fejezet 2. alfejezetének értelmében jogosultak vagyunk a különbözeti adózás* szerint adózni. Ezen szempontok alapján is számlázunk, így a kifizetett összeg költségként elszámolható, de ÁFA visszaigénylésre nem jogosít. (ezért ez 0 %-os áfatartammal rendelkezik).
Egyéb tartozékaink, kiegészítőink, szervizszolgáltatásaink is 0%-os ÁFA tartalommal bírnak.

* Vannak olyan  készülékeink amik jogi értelembe véve 0 perces használtként kerülnek forgalomba, de minden esetben fizikailag új készülékekről beszélünk. (ezeket a készülékeinket használt 0-percesként tüntetjük fel oldalunkon.)

A SZERZŐDÉSES JÓTÁLLÁSRA VONATKOZÓ TUDNIVALÓK

A Fehérvár GSM üzlet a vásárló felé közvetlen jótállást vállal azért, hogy az általa vásárolt mobiltelefon és annak tartozékai (továbbiakban: a "Termék") a vásárlás dátumától számított az alább megjelölt határidőig jótállást vállal. A garancia időtartalma EU garancia esetén 1 év. HU Magyar gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően. A gyártói garanciát, a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni.

a) A jótállási jegyről:
- Ön a jótállási igényét a vásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel, példányával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy gondosan őrizze meg.
- Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni.

A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

b) A jótállási és javítási határidőről:
- A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A garancia időtartalma EU garancia esetén 1 év, HU Magyar gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően.
- A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.

c) A javításról:
A meghibásodott készülékek javítását szakszerviz végzi. A javítási idő az átvételtől számított max. 15 munkanap. A javítási idő alatt cserekészüléket biztosítani nem tudunk. A javításhoz csak új alkatrész használható fel. A javítás következtében a termék értéke, használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerűen használt termékekhez képest nem csökkenheti.
Ha a javítás során kiderül, hogy a bejelentett hiba nem hardver eredetű (helytelen kezelés, vírus okozta), úgy cégünk fenntartja a jogot magának, hogy a mindenkori rezsióradíjat számítsa fel.
Javításhoz általában a komplett alapgépet kell a szervizbe behozni (Eredeti csomagolásban, tartozékokkal. Cégünkkel történő előzetes egyeztetés alapján ettől el lehet térni.)

d) A javítás helyéről:
Az 1 év EU garanciás termékeknél a jótállási (és szavatossági) igényt Cégünk vállalja. A meghibásodott készülékek javítását szakszerviz végzi. A meghibásodott mobiltelefon készüléket kérjük a 8000 Székesfehérvár, Palotai út 4. szervizközpontunk címére eljuttatni. Kérjük, egyeztessen időpontot a +36-20-398-36-56-os telefonszámon vagy e-mailben a szerviz[kukac]fehervargsm.hu címen. A futárszolgálattal illetve postával érkezett készülékeket abban az esetben vesszük át, ha a csomagolás sérülésmentes. A termék oda- visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodni. A futárszolgálat illetve postai költségek minden esetben a vásárlót terhelik utánvétes csomagot, nem veszünk át! A HU gyártói garanciát a mobiltelefon meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni.

MIRE NEM VONATKOZIK A JÓTÁLLÁS?

A szerződéses jótállás nem terjed ki azokra a károkra, amelyek a karbantartás hiányából, illetéktelen beavatkozásból, változtatásokból, nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból vagy illetéktelenül végzett javításokból erednek.
A jótállás nem terjed ki, többek között, a további hibákra vagy károkra:
1. a Termék rendeltetésének nem megfelelő illetve nem szokásos használatából eredő meghibásodásokra és károkra;
2. a helytelen használatból, balesetből vagy hanyagságból eredő meghibásodásokra és károkra és a nem kompatibilis eszközökhöz történő rákötés esetén;
3. a helytelen kipróbálásból, használatból, karbantartásból, üzembe helyezésből, módosításból, jogosulatlan vagy módosított, illetve megváltoztatott szoftver-alkalmazásból eredő hibákra vagy károkra;
4. az antenna károsodására vagy törésére, kivéve, ha azt anyag- vagy gyártási hiba okozta;
5. azokra a Termékekre, amelyeket, a teljesítményüket károsan befolyásoló módon szereltek szét és javítottak meg, illetve oly módon, amely nem teszi lehetővé a készülék megfelelő vizsgálatát és bármilyen jótállási igény igazolását, kivéve, ha javítás a Gyártó szakszervizében történt;
6. a mobiltelefon szolgáltatás terjedelmével, lefedettségével, elérhetőségével, minőségével vagy a mobil szolgáltató által üzemeltetett rendszer működéséből eredő károkra és hibákra;
7. nedvesség, folyadék vagy ráöntött élelmiszer következtében jelentkező hibákra és károkra;
8. a Termék vezérlőegységéhez tartozó vezeték megnyúlására, a letört modemfülre;
9. a rendeltetésszerű használat során bekövetkező karcolásokra vagy egyéb károsodásokra a készülék felületén,
10. a bőrtokra
11. az ideiglenes jelleggel bérelt Termékekre;
12. a rendszeres karbantartás vagy a rendeltetésszerű használat során elkopott alkatrészekre.

MEGJEGYZÉS, FONTOS TUDNIVALÓK:
Határozottan felhívjuk az Önök figyelmét arra, hogy a forgalmazott termékeink általuk elképzelt feladatra való alkalmatlansága, (mint például: rádióhallgatás, Mp3 funkciók, játékok, letöltések, MMS, GPRS, GPS, e-mail, aktiválások, beállítások memória kártya kompatibilitása, illetve a készülék gyorsasága stb.), illetve az ezekkel kapcsolatos elégedetlenségek nem tartoznak a jótállási kötelezettség körébe. Minden tulajdonba vétel előtt biztosítjuk a legszélesebb körű tájékozódási lehetőséget. MMS, GPRS, e-Mail, HSDPA, TV funkciók működéséről, illetve ennek lehetőségéről beállításokról kérjük, érdeklődjön szolgáltatójánál.
A GPS funkcióval rendelkező készülékeknél, csak abban az esetben tudjuk vállalni a javítást amennyiben legális szoftver van a készüléken.
Tisztelt Vásárlónk kérjük, hogy készülékén ne frissítsen szoftvert, mert az meghibásodásokkal járhat mely garanciavesztést von maga után! Bizonyos modellek automatikusan felkínálják ezt a lehetőséget, amennyiben nincs rá szüksége, kapcsolja ki ezt a funkciót.
Az Android, Microsoft, Apple termékek tapasztalataink alapján biztonsággal frissíthetőek, ezeknél a típusoknál ne vegye figyelembe a fent leírtakat.
A készülékhez használt újratölthető akkumulátor beszédideje, készenléti ideje és teljes élettartama a használat körülményeitől és a hálózati konfigurációtól függ. Az akkumulátortól, mint fogyóeszköztől a vonatkozó műszaki paramétereknek megfelelően, a vásárlás idejétől számított első hat hónapon belül, legfeljebb 200 töltésig várhat optimális teljesítményt (Optimális Teljesítményi Idő). Az újratölthető akkumulátorokra vonatkozó garancia érvényét veszíti, ha (1) az akkumulátort nem a Gyártó által az akkumulátor töltésére jóváhagyott töltőben töltik fel, (2) az akkumulátoron levő zár fel van törve vagy látszik, hogy az akkumulátort felnyitották, (3) az akkumulátort nem a specifikációja szerinti mobiltelefonnal, hanem más készülékkel együtt használták. A működtetési feltételektől és az ön használati szokásaitól függően, a tartozékok elhasználódása és megrongálódása léphet fel, beleértve a Termékek burkolatát, festését, összeszerelését, pót-összeszerelését, kijelzőjét és billentyűzetét, valamint a nem eredeti konfiguráció részeit, képező tartozékokat érintő műszaki problémákat. A Fehérvár GSM nem biztosít ingyenes jótállási szolgáltatást az elhasználódás folytán bekövetkezett hibákért és az elhasználható termékek, mint pl. az akkumulátorok Optimális Teljesítményi Időn túl történő használatáért.

 

MDc5YT